<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=498504343650697&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
/ 29.10.2018

Velkommen til våre nye fjes i Habberstad

Abonner på nyhetsbrev

Denne høsten er vi stolte over å ønske Anders Øvergaard, Senait Haile, Ingvild Elseth og Stine Hanssen velkommen til Habberstad. De er alle solide seniorrådgivere som vi er sikre på at kommer til å levere gode resultater for kundene våre i tiden fremover.20181024_104251

Anders har solid leder- og konsulenterfaring innenfor virksomhetsstyring og portefølje- og prosjektledelse fra IT-, energi- og oljebransjen.

– Jeg gleder meg til å bistå og skape verdier hos kunder så raskt som mulig. Det er givende å være en del av Habberstad-teamet med så mange dyktige og hyggelige kollegaer.

Senait kommer fra helsesektoren med lang erfaring innen HR og ledelse. Hun har også hatt ledende og rådgivende roller i prosjekt og organisasjonsutvikling.

– Det som gjorde at jeg valgte å begynne i Habberstad, var at jeg fikk kjent på kroppen hvor dyktige og proffe de er på rekruttering, at de ønsker utvikling og mangfold og de positive og hyggelige menneskene som jobber her.

Ingvild har bakgrunn som prosjekt- og programleder innenfor digitalisering, og har tidligere jobbet med leveranseprosjekt innenfor olje og gass.

– Da jeg bestemte meg for å gå til konsulentbransjen, var det kombinasjonen av Habberstads størrelse og kompetanseprofil som appellerte til meg. Habberstad er dessuten noe så sjeldent som et selvstendig, norskeid rådgivningsfirma.

Stine har erfaring fra ledelse på ulike nivåer i privat og offentlig sektor, og hun har tung og allsidig kompetanse innenfor testrådgivning og testledelse. Hun har også hatt styrende og rådgivende roller i ulike prosjekter. Flere av disse har vært knyttet til informasjonssikkerhet og personvern.

– Jeg valgte Habberstad som min nye arbeidsgiver på grunn av firmaets verdier og dets gode atmosfære. Habberstad er et konsulentselskap hvor ingen forsvinner i mengden.

Mer om våre nyansatte, og resten av staben i Habberstad, finner du her: https://www.habberstad.no/vare-ansatte

Jostein Kvinnesland - Daglig leder, Portefølje- og virksomhetsstyring

Jostein Kvinnesland har bred erfaring innenfor prosjektledelse og rådgivning knyttet til effektivitets- og prosessforbedringer. Han har ledet en rekke IT prosjekter for krevende kunder med høye krav til sikkerhet og integritet.

}

Relaterte artikler