Åpen søknad

Er du, som oss, brennende opptatt av å levere gode IT-prosjekter i et miljø preget av høy kompetanse?

Legg inn CV

Har du stor drivkraft og engasjement for IT-prosjekter som handler om gevinstrealisering, digitalisering og endringsledelse i offentlig og privat sektor, og er opptatt av å spille hverandre gode? Dersom du svarer ja med en stor iver til dette, er du nok den rette kollegaen vår.

Legg inn CV

Habberstad er i vekst og trenger flere dyktige prosjektledere som kan lede spennende IT- og endringsprosjekter.

Våre oppdrag handler om digitalisering og endringsledelse, hvor IT står sentralt. Listen er lang, og bredden i oppdragsmengden er stor.

Fagområdene for prosjektene våre kunder etterspør er IT-porteføljestyring og Governance, IT-program-, prosjekt- og testledelse, IT-anskaffelser og forhandlingsledelse, informasjonssikkerhet og GDPR, virksomhetsarkitektur og tjenestedesign, og endrings- og omstillingsprosesser.

 

Hva kan vi tilby deg?

Felleskapskultur og trivsel

I Habberstad er vi først og fremst opptatt av å bygge en god felleskapskultur. Vi tror at et sterkt kompetansemiljø som støtter hverandre skaper fornøyde medarbeidere og tilfører våre kunder høy verdi. I tillegg tror vi at sosiale sammenkomster er viktig for trivselen på jobb, så derfor har vi både sommerfester og julebord i tillegg til ulike fagseminarer, samt at vi annethvert år har reist på en tur sammen til en destinasjon i Europa.

 

Samfunnsansvar

Vi er også opptatt av vårt samfunnsansvar. I tillegg til å drive godt og lønnsomt, samt bidra til en effektivisering og digitalisering av offentlig og privat sektor, har vi innledet et samarbeid med organisasjonen «Dråpen i Havet». «Dråpen i Havet» er en humanitær non-profitt organisasjon som har som formål å yte støtte til mennesker på flukt og Habberstad bistår de med å utvikle god IT-systemer som skal hjelpe «Dråpen i Havet» å organisere arbeidet mest mulig effektivt.

 

Faglig utvikling

Vi lever av vår kompetanse og er opptatt av faglig utvikling. Derfor er alle våre konsulenter sertifisert i prosjektledelse, endringsledelse og gevinstrealisering som et minimum. Vi ser det som et viktig fundament i vårt møte med kunden og vi er på jakt etter deg som vil jobbe med de beste på området. I tillegg har vi høyt fokus på kompetansehevende tiltak som sikrer at vi til enhver tid har relevant kompetanse i forhold til våre kunders behov.

 

Fleksibilitet og nettverk

Som prosjektleder i Habberstad får du stor frihet til å styre arbeidsdagen selv. Du jobber tett med kundene, og får etter hvert en stor kontaktflate.

 

Gode betingelser

Vi kan tilby deg en god fast lønn i tillegg til bonus, samt gode forsikrings- og pensjonsordninger.

 

Arbeidsoppgaver

Ønsker du å bli en del av teamet vil dine viktigste arbeidsoppgaver være:

  • Bidra til fellesskapskultur og kompetansedeling
  • Lede små og store IT- og endringsprosjekter for våre kunder i offentlig og privat sektor
  • Skrive tilbud og drive med salgsaktiviteter i perioder med lav oppdragsmengde

 

Hvem er du?

Du er trygg i møte med mange ulike aktører, god på å bygge tillitsfulle relasjoner, er analytisk, empatisk og inkluderende. I tillegg er du kreativ, har evnen til å lytte/gode kommunikasjonsevner, setter deg raskt inn i nye problemstillinger, og kan begeistre. I tillegg har du:

  • Høyere relevant utdanning på masternivå. Lang relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning.
  • Minimum 3-5 års erfaring som konsulent
  • IT-faglig forståelse
  • Må ha erfaring fra ledelse av prosjekter
  • God forretningsforståelse og evne til å koble forretning og teknologi
  • Sektorerfaring fra bank/finans, helse, samferdsel, bygg eller offentlig sektor er ønskelig, men ikke et krav.

 

Hvorfor Habberstad?

Vi bryr oss om hele mennesket og er opptatt av at vi spiller hverandre gode.
Vi er opptatt av vårt samfunnsansvar.
Vi har det gøy sammen med en latter som sitter løst.
Vi er selvstendige sammen fordi vi vet at trivsel og resultater går hånd i hånd.
Vi har jevnlig faglige og sosiale arrangement.
Du får nøkkelroller i spennende prosjekter.
Du blir en del av et miljø med noen av landets fremste fagspesialister.
Det du gjør hos kundene våre er viktig og det vil bli lagt merke til.
For oss er kvalitet mer enn et tomt ord. Kvalitetssikring inngår i alle prosesser og derfor er vi ISO9001 sertifisert.

 

Hvis dette høres ut som noe du kan tenke deg, ønsker vi å høre fra deg.

Da kan du ta uforpliktende og konfidensiell kontakt med seniorrådgiver Senait Haile, mobil 468 58 107, eller leder rekruttering Bjørn Skogstad, mobil 930 66 437. Søknad til stillingen gjøres elektronisk via Habberstads søknadsportal.

 

Habberstad AS er et norsk firma som leverer IT-rådgivning, prosjektledelse og rekrutteringstjenester. Habberstad supplerer den kompetanse virksomheten har selv, og gir kapasitet for de større prosjektene. Våre konsulenter har erfaring og kompetanse innen ledelse, IT, prosjekt og endringsprosesser. Habberstad er et veletablert og kvalitetsfokusert selskap med en historie som går nesten 80 år tilbake. Selskapet er fullt ut eid av ansatte og er basert i Oslo. 

Legg inn CV