<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=498504343650697&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Det skal være godt å være blant de beste

Last opp CV-en din her

Hos Habberstad får landets fremste fagspesialister nøkkelroller i prosjekter samfunnet bryr seg om. Vi investerer i hverandre – fordi resultater kommer av kultur og trivsel.

I sum er vi Habberstad.

 

HubSpot Video

Faglig tyngde er vårt viktigste argument i møte med kunden.

Har du det som kreves?

Gå til aktuelle stillinger

Vi er selvstendige sammen fordi vi vet at trivsel og resultater går hånd i hånd.

Les mer om hvordan det er å være konsulent Habberstad.

Vi er alltid på jakt etter gode kollegaer. Registrer din CV i vår database for fremtidige muligheter.

Legg inn din CV her

Liten organisasjon, stor påvirkningskraft

Hos Habberstad er vi ikke så mange rundt bordet. Det anser vi som en styrke. Alle kommer til orde, hvert bidrag er synlig og det er kort vei fra idé til handling. Vi lever av kompetansen vår, og har som mål å bli best mulig – ikke flest mulig.

beregne-lonnsomheten-til-et-prosjektforslag

«Habberstad har meningsfylte og interessante oppdrag som gjør Norge til et bedre land å leve i. Ledelsen støtter deg, har tillit til deg og tro på deg. De investerer i din kompetanse, som jo er det selskapet lever av, og støtter deg i å utfordre deg selv.»

Habberstad-ansatt

Lær mer om Habberstad

HubSpot Video

 

Vi hjelper kundene våre med rett bruk av teknologi i kjerneprosessene.

Dette landskapet er i konstant endring, og det som var riktig i går, kan være utdatert i dag. Derfor satser vi tungt på kontinuerlig kompetanseutvikling.

HubSpot Video

 

«Det kan gjøres enklere».

Slik definerte Asbjørn Habberstad konsulentfirmaet sitt i 1940. Mye har skjedd siden den gang, men Habberstad handler fortsatt om det samme: effektivisering av virksomheter.

HubSpot Video

 

Vi skal yte hjelp ved å gjøre det vi har greie på.

Dråpen i Havet ønsket seg en partner som kunne bistå med rådgivning og tjenester innen IT, personvern (GDPR), systemløsninger og ulike prosjektaktiviteter. Vi mener den beste hjelpen vi kan yte, er å gi av våre ekspertise til noen som virkelig fortjener det.