<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=498504343650697&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tom Reffhaug

Tom Reffhaug

Virksomhetsarkitektur og designledelse

Telefon: 95 85 50 00

Tom har bred fagkompetanse innen virksomhetsarkitektur og designledelse, i tråd med DOGA's tilnærming til anbefalte tilnærming til innovasjon i offentlig og privat sektor. Med over 20 års erfaring, er han ekspert i å løse utfordringer mellom forretning og IT. Han har erfaring med forretningsutvikling i ledende internasjonale selskaper og arbeider også med innovasjon internt i Habberstad, han er også fagansvarlig for virksomhetsarkitektur.

Tom er lidenskapelig opptatt av å hjelpe virksomheter med å optimalisere teknologisk innsats i deres verdikjeder og strategiimplementering. Han anerkjenner at arkitektur og tjenestedesign er kraftige verktøy for ledere som streber etter digital transformasjon. Gjennom modellering av virksomheten og visuell fremstilling av forretningsmodeller og kjerneprosesser, gir Tom økt innsikt i virksomhetens indre virkemåte.

Han bringer med seg internasjonal erfaring som forretningsutvikler fra globale IT-selskaper, en MBA i internasjonal ledelse, og sertifiseringer i de mest anerkjente rammeverkene og metodikkene for virksomhetsarkitektur og IT-ledelse.

Tom har vært grunnlegger og tidligere styreleder i Association of Enterprise Architects i Norge (AEA). Han har jobbet med virksomhetsarkitekturarbeid siden 2005 og trives i å løse utfordringer i samspillet mellom forretning og IT. Han er sertifisert i fagområdet Design leadership , og gjennomfører kurs og workshop i samarbeid med Glasspaper som omhandler Hva virksomhetsarkitetur er i flere moduler. 

Tom e