<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=498504343650697&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hva betyr bærekraft for din virksomhet?

«Alle» snakker om bærekraft, men ikke alle klarer å oversette hva bærekraft faktisk betyr for egen virksomhet. Vi hjelper deg med å sette bærekraft på agendaen i din kontekst, komme i gang med bærekraftarbeidet og avdekke fremtidige muligheter og barrierer for virksomheten

te_habberstad-9833-min
te_habberstad-9919

Bærekraftpraten

Begrepet bærekraft er komplekst og kan virke utilnærmelig om dere ikke fra før har temaet som en del av vokabularet og kulturen i virksomheten. Vi hjelper deg med å forstå bærekraftbegrepet til din virksomhets kontekst, slik at det blir konkret og relevant for dere. Dette er en boost for det videre bærekraftarbeidet, og legger grunnlaget for utvikling av virksomhetens historiefortelling på bærekraft. 

Vi skreddersyr inspirerende workshops, hvor vi sammen utforsker hvordan bærekraft påvirker og treffer din virksomhet. 

Passer både ledergrupper og medarbeidere.

Vesentlighetsanalyse

Hvor monner det mest? Og hvor ligger dine  muligheter og risiko gjemt?

I oppstarten av deres arbeid med bærekraft er det viktig å gjøre en helhetlig og ærlig bærekraftsanalyse av virksomheten. Hvem er interessentene deres, og på hvilken måte blir disse påvirket av det dere driver med? Hva er viktig for interessentene og hva er viktig for dere som virksomhet?

Vi tilrettelegger workshop hvor vi tar dere gjennom vesentlighetsanalysen, og oppsummerer resultatet i en rapport. Målgruppen er ledelsen og nøkkelpersoner fra ulike deler av virksomheten, som kan hjelpe med å identifisere hvor bærekraft treffer og skoen trykker.

Forstørrelsesglass

Snakk med våre fageksperter

Vi hjelper deg gjerne

Habberstad, skjerm oppløsning-2

Kristine Lindberg

Bærekraftig ledelse, lederutvikling og medarbeiderskap

E-post: kristine.lindberg@habberstad.no
Telefon: +47 47 37 27 57

Jostein Kvinnesland

Jostein Kvinnesland

Daglig leder

E-post: Jostein.kvinnesland@habberstad.no
Telefon: +47 97 57 11 24