Hva betyr bærekraft for din virksomhet?

Hva betyr egentlig bærekraft, og hvordan gjøre bærekraft relevant for deg og din virksomhet?Bærekraft er blitt et trendord, og når det benyttes i enhver sammenheng står det i fare for å miste sin virkningskraft. Økt kompetanse om bærekraft blant ansatte og ledere i alle næringer er viktig for å eskalere det grønne skiftet. Vi hjelper deg med å sette bærekraft på agendaen i din kontekst, slik at det blir relevant og konkret for dere.

te_habberstad-9833-min
te_habberstad-9919

Ta bærekraftpraten

Begrepet bærekraft er komplekst og kan virke utilnærmelig om dere ikke fra før har temaet som en del av vokabularet og kulturen i virksomheten. Vi hjelper deg med å forstå bærekraftbegrepet relatert til din virksomhets kontekst, slik at det blir konkret og relevant for dere. Dette er en boost for det videre bærekraftarbeidet, og legger grunnlaget for utvikling av virksomhetens historiefortelling på bærekraft. 

Vi skreddersyr inspirerende workshops, hvor vi sammen utforsker hvordan bærekraft påvirker og treffer din virksomhet. 

Passer både ledergrupper og medarbeidere.

Vesentlighetsanalyse

Hvor monner det mest? Og hvor ligger dine muligheter og risiko gjemt?

I oppstarten av arbeidet med bærekraft er det viktig å gjøre en helhetlig og ærlig bærekraftsanalyse av virksomheten. Hvem er interessentene deres, og på hvilken måte blir disse påvirket av det dere driver med? Hva er viktig for interessentene og hva er viktig for dere som virksomhet?

Vi tilrettelegger workshop hvor vi tar dere gjennom vesentlighetsanalysen, og oppsummerer resultatet i en rapport. Målgruppen er ledelsen og nøkkelpersoner fra ulike deler av virksomheten, som kan hjelpe med å identifisere hvor bærekraft treffer og skoen trykker.

Forstørrelsesglass

Snakk med våre fageksperter

Vi hjelper deg gjerne

Habberstad, skjerm oppløsning-2

Kristine Lindberg

Bærekraftig ledelse, lederutvikling og medarbeiderskap

E-post: kristine.lindberg@habberstad.no
Telefon: +47 47 37 27 57

Jostein Kvinnesland

Jostein Kvinnesland

Daglig leder

E-post: Jostein.kvinnesland@habberstad.no
Telefon: +47 97 57 11 24

Nylige artikler

Posts by Tag