Jobb hos oss

Et godt sted å være

Vi er stolte av å være et av Norges eldste konsulentselskaper. Hos oss får du muligheten til å jobbe med spennende samfunnsoppdrag og prosjekter i offentlig og privat sektor.  Vi verdsetter våre ansattes stemmer og legger vekt på å synliggjøre engasjement, fagliginnsikt og godt samarbeid. Vi består av over 40 engasjerte rådgivere som er opptatt av å finne optimale løsninger for våre kunder, identifisere muligheter i ny teknologi, og sikre en grundig prosess for rekruttering av nye toppledere. 

Dialog i lobbyen # 4

Kraften ligger i godt samarbeid

I Habberstad deler vi erfaringer på tvers, er åpne, spiller våre kunder og hverandre gode!  Vi har en tilnærming til vårt arbeid som setter tverrfaglighet i sentrum. Vi tror på kraften av samarbeid, hvor ulike ekspertiseområder smeltes sammen for å skape de beste løsningene.

Hos oss vil du jobbe i team med andre kollegaer innenfor samme fagområde, og trekke på andres spisskompetanse du gjerne vil lære mer om. Dette skaper et inkluderende og dynamisk miljø der vi utnytter synergier mellom tjenesteområdene og sikrer ulike perspektiver. Vi mener at mangfoldet i våre team er en styrke som driver innovasjon og suksess.

Bli en del av oss

Vår drivkraft ligger i spennende samfunnsoppdrag og muligheten til å bygge våre kunder for fremtiden. Er du en selvgående prosjektleder med sterk gjennomføringsevne eller en dyktig rekrutterer?  Vi er alltid på utkikk etter nye ansatt som verdsetter gode kollegaer og et solid fagmiljø.

Miljø_lavoppløselig_13

Markering av ny logo og profil

Snakk med våre rådgivere

Jostein Kvinnesland

Daglig leder, program og prosjektledelse

Harald Mæhle

Digitalisering og ledelse, Prosjektledelse, Styreleder

Ståle Skagestad

IT rekruttering, informasjonssikkerhet og executive search

Helle Bjørge

Salgs- og markedsansvarlig