<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=498504343650697&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Trygghet for gode resultater

Habberstad er et fremtidsrettet konsulentselskap som kan vise til lange kundeforhold. Vi er opptatt av å se muligheter, lytte og skape de gode kundeopplevelsene. Fagkompetanse i kombinasjon med erfaring og solide løsninger gir trygghet for gode resultater i alle våre prosjekt. Våre tjenesteområder strekker seg fra senior program- og prosjektledere, til rekruttering av toppledere i viktige posisjoner i offentlig og privat sektor. 

te_habberstad-9836
087_te_habberstad-6625

Tverrfaglig tilnærming

Som et helhetlig konsulentselskap og eksperter på prosjektledelse og innføring av moderne IT-løsninger jobber vi etter en tverrfaglig tilnærming og drar nytte av hverandres fagkunnskap. Våre tverrfaglige team tilfører seniorkompetanse innen lederrekruttering, lederutvikling,  endringsledelse, prosjektledelse og gevinstrealisering. Sammen oppnår vi resultater vi kan være stolte av. 

80 år i norsk næringsliv

Habberstad trekker sin historie tilbake til 1940 da sivilingeniør Asbjørn Habberstad grunnla selskapet Rådgivingsselskapet AS Asbjørn Habberstad. Virksomheten dreide seg i mange år i hovedsak om effektivisering og innføring av IT løsninger. På 90-tallet ble selskapet kjøpt opp av det amerikanske selskapet A.T. Kearney. Dagens Habberstad er etablert av ni tidligere Habberstad konsulenter. Vi er stolte av å være et av landets eldste konsulentselskap som evner å være nytenkende både internt, og med våre kunders behov.

Skjermbilde 2021-08-03 kl. 12.17.05

Jobb hos oss 

Vår drivkraft ligger i spennende oppdrag og muligheten til å bygge våre kunder for fremtiden.  Er du en selvgående prosjektleder med sterk gjennomføringsevne eller en dyktig rekrutterer? Vi er kontinuerlig på jakt etter dyktige kollegaer som verdsetter gode kollegaer og et solid fagmiljø. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat.

Legg inn CV 

te_habberstad-0024

Vi hører gjerne fra deg 

Ta kontakt med oss

Jostein Kvinnesland

Jostein Kvinnesland

Daglig leder

E-post: jostein.kvinnesland@habberstad.no
Telefon: +47 975 71 124

064_te_habberstad-0186

Helle Bjørge

Salgs- og Markedsansvarlig

E-post: helle.bjorge@habberstad.no
Telefon: +47 975 72 720