Cathrine Wilhelmsen

Cathrine Wilhelmsen

Digital transformasjon, prosjekt- og endringsledelse

Telefon: 47 64 35 43

Cathrine har omfattende erfaring med implementering av nye systemer og verktøy i ulike bedrifter. Den digitale reisen har vært bratt for mange organisasjoner, og Cathrine har vært en viktig bidragsyter til å digitalisere og modernisere arbeidsmetoder siden hun startet sin karriere innen IT i 2013. Ingen kunder er like, og behovene varierer. Cathrine har kompetanse innen endringsledelse, teknisk innsikt, hun har svært gode kommunikasjonsevner og har en kreativ tilnærming til oppgavene. Dette gjør at hun er en godt egnet prosjektleder der mennesker blir påvirket av teknologiske endringer.

Cathrine har lang erfaring som grafisk designer innenfor grafisk bransje, hun har etter det jobbet mange år som prosjektleder. Cathrine har erfaring fra varierte prosjekter som, implementering av samhandlingsløsninger og kommunikasjonsløsninger før kommunefusjoner, innføring av ITIL i IT-avdelinger, ledelse av IT ServiceDesk, anskaffelse og implementering av ITSM-systemer, samt endrings- og prosjektledelse. Dette er bare noen eksempler på oppdrag som Cathrine har utført i sin karriere.

Cathrine har en utdanning som teknisk tegner og reprotekniker/grafisk designer. Hun har oppnådd sertifisering som ADKAR endringsleder gjennom Prosci og Prince2 prosjektleder. I tillegg har hun deltatt på ulike kurs innenfor IT og prosjektledelse, inkludert MoV (Management of Value) og Management of Portfolio, samt kurs i strategisk kommunikasjon, Adobe, Microsoft, og en rekke andre relevante områder for å gi merverdi i sine prosjekter.

Vi er glade for å ha Cathrine som ressurs inn i Trikkeanskaffelsen. Hun er fremoverlent, har nok teknisk forståelse og fungerer som et mellomledd mellom de tekniske ressursene og de ikke tekniske menneskene som har behov for informasjon. Cathrine er selvgående samtidig som hun spiller på lag og hun er en trivelig person å jobbe med som skaper god stemning der hun er.