Helle Bjørge

Helle Bjørge

Salgs- og markedsansvarlig

Telefon: 97 57 27 20

Helle er salgs- og markedsansvarlig i Habberstad. Hun er utdannet eksportmarkedsfører og har lang erfaring innen markedsføring, kommunikasjon, salg og sosiale medier. Hun har gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig, som hun har opparbeidet gjennom mange år som produkteier, nasjonalt og internasjonalt.  

Som salgs- og markedsansvarlige hun ansvarlig for salgsprosesser i tillegg til innholdsproduksjon, analyse og utforming av markedskampanjer og employeer branding.  Med over 10 år fra FMCG, farmasi og retail har hun ledet flere utviklingsprosjekter fra idé til lansering, der kombinerte hun entreprenørskap, profesjonalitet og samhandling. Helle identifisere muligheter og er en strukturert prosjekteier, opptatt av detaljer og systematisk i sitt arbeid. Hun er en relasjonsbygger og kjent for å skape engasjement i sine prosjekter.

Som markedsansvarlig i Habberstad får jeg gleden av å følge viktige prosesser innen rekruttering og rådgivning. Det gir meg muligheten til å ta del i spennende prosjekter sammen med våre tverrfaglige team og dyktige kollegaer.