Jon Skurdal

Jon Skurdal

Program-og prosjektleder, teamleder og informasjonssikkerhet

Telefon: 93 06 53 33

Jon har over 20 års erfaring med prosjekt- og teamledelse i både privat og offentlig sektor, inkludert komplekse prosjekter med mange interessenter. Han er kjent med smidige metoder og har bred teknisk IT-infrastrukturkompetanse, inkludert design, konfigurasjon og utrulling av komplekse løsninger, klientplattformer og nettverksløsninger. Jon har også god innsikt i IT-drift, sentrale driftsprosesser og organisasjonsendringer, samt erfaring med endringsledelse. Han har omfattende kunnskap om offentlige anskaffelser, fra kravspesifikasjon til valg av leverandør.

Jon har dyp kompetanse innen sikkerhet i skyløsninger, inkludert ROS-analyser, samt solid forståelse av personvernlover og -reguleringer. Han har betydelig erfaring fra helsesektoren, inkludert over 4 års arbeid for Helse-Sør Øst, han ledet også utrullingen av Windows 10 til Helse-Midt Norge.

Jon er utdannet sivilingeniør i Elektro- og datateknikk fra Norges Tekniske Høgskole og prosjektledelse fra Handelshøyskolen BI. Han er også sertifisert innen prosjekt- og programledelse (PMI, PRINCE2, MSP), teknologi (Azure), arkitektur (TOGAF) og driftsprosesser (DevOps, ITIL).

I mine kundeengasjement fokuserer jeg alltid på kundeverdi og jeg ønsker å spille kundens personell gode.