Jan Egil Myhre ble kåret til Årets Hodejeger under FINN jobb Awards The Hunt 2024. Hans evne til å skape gode menneskemøter tilpasse seg ulike miljøer og skape like muligheter for alle har gjort ham til en verdig vinner. Anerkjent av en respektert jury.

Vi er kjempe stolte av å kunne meddele at Jan Egil Myhre gikk av med seieren som Årets hodejeger FINN jobb Awards The Hunt 2024 🎉

Med snart 25 år i bransjen har Jan Egil Myhre bidratt til utvelgelsen av et hundretall av toppledere, mellomledere og spesialister over hele Norge. Han er en trofast medspiller og en verdifull kollega som alle vi i Habberstad verdsetter høyt. 

LinkedIn (1200 × 627 px)-2

Jan Egil er i alle rekrutteringsprosesser opptatt av å se og skape en rettferdig rekrutteringsprosess for alle. Det gjør han ved å sikre at alle kvalifiserte kandidater, uavhengig av bakgrunn, kjønn, etnisitet, alder og andre faktorer får like muligheter.

The Hunt 

Finn jobb Awards - The Hunt er en prisutdeling som har til hensikt å hedre de beste prestasjonene innen HR- og rekrutteringsbransjen.  Det ble vektlagt bidraget til et inkluderende arbeidsliv og evnen til å skape like jobbmuligheter for alle.  

Stikkord for nomineringen var; 
- Like jobbmuligheter 
- Mangfold, inkludering og tilhørighet på arbeidsplassen
- Evne til å skape resultater og verdi for kunder og kandidater

Følgende fem kategorier ble kåret: Årets Rekrutteringsbyrå, Årets Hodejeger, Årets HR-avdeling ,  Årets HR-medarbeider og Årets inkluderende annonse.

Juryen besto av Kristin Skogen Lund (CEO - Schibsted ), Sven Kinden Iversen (Fagansvarlig HR Norge), Nina Melsom (Direktør Arbeidsliv i NHO) og Sumeet Singh Patpatia  (Global Head of Diversity, Inclusion & Belonging hos Schibsted).

Les alle høydepunkter fra The Hunt 2024 Finn her

Hodejegeren er opptatt av mangfold og inkludering, og legger mye arbeid i tekstutforming, bildevalg og øvrig innhold i annonsene slik at de appellerer til et bredt spekter av kandidater. For å redusere fordommer og fremme objektivitet, bruker vinneren testverktøy for å evaluere kandidater på en rettferdig måte. Han tar alltid hensyn til alternative metoder for å møte den enkeltes behov. Juryen er overbevist om at Jan Egil er en empatisk, nysgjerrig og ivaretakende hodejeger, rett og slett dønn solid.

Sitat - Juryen 2024

Hør intervjuet med Jan Egil Myhre her