<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=498504343650697&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
/ 16.02.2022

Konsulenttjenester til styring og utvikling av politiet

Abonner på nyhetsbrev

Vi er stolte for at vi, som 1 av 5 leverandører, er tildelt 3 delområder på rammeavtalen- Konsulenttjenester til styring og utvikling av politiet.

Delområdene omfatter Strategi, Økonomi- og virksomhetsstyring, samt Digitalisering, organisasjons- og virksomhetsutvikling.

Det er svært motiverende for våre ansatte å kunne utgjøre en forskjell i den videre utviklingen av politiet i Norge. Dette understøtter også vår egen strategi om å bidra til samfunnsnytte gjennom kloke hoder og ekstra hender.

Vi vil takke våre medspillere og spesielt Metier OEC AS som sammen med oss nedla betydelig engasjement og innsats høsten 2021 for å sikre denne avtalen. Bouvet ASA BearingPoint BDO Karabin AS  ViiB og Relato AS. Vi gleder oss til samarbeidet.

 

Skjermbilde 2022-02-01 kl. 16.01.41

Vi er alltid på jakt etter gode konsulenter og medarbeidere, ta kontakt med oss i dag om du ønsker å være en del av våre spennende samfunnsoppdrag og prosjekter. 

Les mer om hvordan det er å være konsulent Habberstad.

Harald Mæhle

Mæhle har spesialisert seg på prosjektledelse og rådgivning knyttet til effektivitets- og prosessforbedringer og innføring av IT-løsninger. I Habberstad er han leder for tjenesteområde IT-Rådgivning. Mæhle er også styreleder for Habberstads deleide selskap Cloudworks, et spisskompetent og ledende selskap innen identitets- og tilgangsstyring IAM.

Kontakt oss
}

Relaterte artikler