Illustrasjonsfoto : Fotograf_Bard_Asle_Nordbo- Elektronisk mopedbil

Habberstad er stolte av å vunnet rammeavtalen med Statens Vegvesen sammen med Metier, Pivotic, Bouvet ASA, Devoteam og Teleplan. Avtalen omfatter videreutvikling av sektoren gjennom bistand og ekspertise på rådgivning, strategi, styring og ledelse. 

Avtalen knytter seg til rådgivning, strategi, styring og ledelse i IT-divisjonen, og ble signert i januar 2024. 

Vi ser  frem til samarbeidet med Statens vegvesen og vårt gode samarbeid med dyktige bransjekolleger fra Metier. Vi gleder oss over å bidra til videreutvikling av sektoren, sier Harald Mæhle ansvarlig for selskapets strategi og forretningsutvikling.

Statens vegvesen mottok 17 tilbud i konkurransen, og skriver i sitt tildelingsbrev:

«Tilbudet oppfyller samtlige krav i konkurransegrunnlaget. Metier scorer meget godt på «IT anskaffelser og forhandlinger» hvor de kan vise til gjennomføring av anskaffelser i større program som innbefatter alle deler innen anskaffelser. Referanseoppdraget beskriver godt involvering og ansvar innen alle områder i prosessen.

Leverandør scorer også bra på «Strategi og Governance» hvor de kan vise til referanser som er meget sektorrelevant og som innbefatter strategiutvikling, strategirealisering, governance, prosjekt/portefølje, multisky, arkitekturstyring, leverandørstyring, sikkerhet, gevinstrealisering, metodeverk, teknologi, organisasjonsutvikling, prosessutvikling og data governance.»

Vi ser frem til spennende prosjekter og oppdrag sammen med avtalens samarbeidspartnere Metier, Bouvet ASA, Devoteam, Teleplan Consulting AS og Pivotic.

 

Illustrasjonsfoto : Fotograf_Bard_Asle_Nordbo- Elektronisk mopedbil