Habberstad er stolte av å ha fått fornyet tillitt hos Universitetet Sørøst-Norge (USN). USN henviser til det gode samarbeidet og ønsker å forlenge rammeavtalen med Habberstad.

Universitetet Sørøst-Norge er Norges fjerde største universitet målt i antall studenter med ca. 17 000 studenter fordelt på 8 lokasjoner. USN tilbyr utdanning som stimulerer til livslang læring, gjennom relevante og innovative undervisnings- og læringsprosesser tilpasset vårt digitale samfunn. 

Habberstad rådgivere bistår USN med tjenester innen arkitektur og veikart, prosjektledelse og prosjektmetodikk, tjenestedesign og innsiktsarbeid, endringsledelse og strategisk rådgivning m.m. 

USN er meget godt fornøyd med bistanden fra Habberstad, både gjennom tilført kompetanse og gjennomføringskraft, kvalitet i leveranser og ikke minst det gode samarbeidet. Gjennom avtalen vi har med Habberstad, har USN tilgang til et tverrfaglig kompetansemiljø med konsulenter og ledere som vi ser leverer verdi til USN.

Henning Tollefsen, Seksjonssjef for digital organisasjonsutvikling USN

Habberstad ser fram til å fortsette det gode samarbeidet med USN og vår bistand  både med strategisk rådgivning og styrket måloppnåelse med digitaliseringen av tjenester. 

Illustrasjonsfoto : Fotograf-Nils-Kalve-USN