<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=498504343650697&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Rekruttering

– Fordi det handler om mennesker

 

Med over 80 år i norsk næringsliv er Habberstad din trygge partner når viktige nøkkelpersoner skal ansettes. Våre rådgivere har lang ledererfaring med solid innsikt i hvordan krevende rekrutteringsoppdrag løses, og er opptatt av å styrke og ivareta alle parter. Vårt fokus er å sikre at utvelgelses- og rekrutteringsprosessen oppleves profesjonell for kandidatene, og som kunde kan du føle deg trygg på at merkenavn og omdømme ivaretas. 

Vi bistår virksomheter med å lykkes med rekruttering av nøkkelpersoner

 

11-3

 

Våre tjenester

Lederrekruttering

De beste lederne skaper de beste resultatene.

Les mer

Sluttvurderinger

«NAF-test» for din ansettelse

Les mer

Styreevaluering

Har selskapets styre forutsetningene for å lykkes?

Les mer

Nedbemanning og omstilling

Gode råd i vanskelige tider

Les mer

Management for Hire /
IT Management for Hire

Vi kan bistå med lederroller innen HR, IT og virksomhetsstyring.

Les mer

Se våre ledige stillinger


Fire grunner til å velge Habberstad

Kapasitet til en grundig prosess

Kapasitet er nesten alltid mangelvare for kundene våre. Rekruttering er tidkrevende, og det er mange etapper før du er i mål. Når du overlater rekrutteringen til oss, sparer du tid, samtidig som du får den grundige prosessen du ønsker deg. Det er din beste forsikring mot feilansettelser. 

Omfattende nettverk

Hvordan gjøre seg synlig for en som ikke leter? Gode kandidater er typisk funnet av noen andre allerede. Vi har et omfattende nettverk og kan hjelpe deg med å nå kandidater som i utgangspunktet ikke ser etter ny jobb. I tillegg sørger vi for synlighet i de mest relevante kanalene for akkurat din virksomhet. 

DNV-sertifiserte 

Alle våre konsulenter er DNV GL-sertifiserte. Dette gir deg som kunde ytterligere trygghet for at vi er et godt valg.

Objektiv vurdering

Våre metoder sikrer deg et objektivt beslutningsgrunnlag. Blant annet kompetansekartlegger og personlighetstester vi de mest aktuelle kandidatene. I tillegg gjør vi referanseintervjuer. Det kulminerer i en sluttrapporten – et kvalifisert sammenlikningsgrunnlag for det endelige valget. 

På utkikk etter nye muligheter?

Se våre aktuelle stillinger

14-1

Kontakt oss for en uformell prat

Ta kontakt