<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=498504343650697&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ledige stillinger

Habberstad vokser og trenger flere med på laget. Vi søker en researcher og seniorrådgiver som kan bistå i våre spennende kundeoppdrag innen offentlig, privat sektor og lederutvikling.

Ledige stillinger Habberstad

Habberstad er et av de ledende rekrutteringsselskapet i Norge. Vi trenger flere rekruttere med på laget og ser etter deg som motiveres av å bistå kundene våre slik at de lykkes i sitt samfunnsoppdrag.

Søk her

Habberstad er et av de ledende rekrutteringsselskapene i Norge, og oppdragsmengden øker. Nå ser vi etter deg som skal være med å sikre gjennomføring og øke markedsandeler i privat sektor. Vi ser etter deg som har erfaring fra privat og offentlig sektor.


Søk her

Vi vokser og trenger flere rådgivere til et engasjert faglig fellesskap på Skøyen, og vi ser etter en senior lederutvikler med kompetanse innenfor endringsledelse, ledergruppeutvikling og organisasjonsutvikling.

 

Søk her

Nå søker vi etter en person som kan styrke kapasiteten på digitalt søk etter riktige kandidater. I tillegg vil du ta del i oppgaver knyttet til salg- og markedsaktiviteter og eventuelt andre back-office oppgaver så rollen vil være svært variert.

 

Søk her

No video selected

Select a video type in the sidebar.

Hvem er Habberstad?

Habberstad er et fremtidsrettet konsulentselskap som kan vise til lange kundeforhold. Vi er opptatt av å se muligheter, lytte og skape de gode kundeopplevelsene. Fagkompetanse i kombinasjon med erfaring og solide løsninger gir trygghet for gode resultater i alle våre prosjekt. Våre tjenesteområder strekker seg fra senior program- og prosjektledere, til rekruttering av toppledere i viktige posisjoner i offentlig og privat sektor.

te_habberstad-0154-min

Vi hører gjerne fra deg 

Ta kontakt med oss

084_portrett_2189 jostein

Jostein Kvinnesland

Daglig leder

E-post: jostein.kvinnesland@habberstad.no
Telefon: +47 975 71 124

064_te_habberstad-0186

Helle Bjørge

Salgs- og Markedsansvarlig

E-post: helle.bjorge@habberstad.no
Telefon: +47 975 72 720