Hoan Pham

Hoan Pham

Teknisk prosjektledelse, master data management

Telefon: 91 13 66 59

Hoan har omfattende erfaring med varierte prosjekter på tvers av bransjer og domener. Hans rolleomfang har variert fra arkitektur og utvikling til ledelse og rådgivning. Hoan holder seg oppdatert med IT-områdets skiftende trender og krav, og bruker ulike metoder for å levere høykvalitetsløsninger som oppfyller kundenes behov. Hans lidenskap er å hjelpe kunder med å nå sine mål ved å utnytte teknologi, data og prosesser.

Hoan er utdannet Cand Scient i Informatikk med over 25 års erfaring som løsningsarkitekt og IT-teknisk prosjektleder. Han har studert informatikk, kybernetikk, bedriftsøkonomi og sosialantropologi ved anerkjente institusjoner i Norge. I tillegg har Hoan vært en dedikert Toastmasters i mange år og fullført nivå 5 i sin sti. Han har også gjort en utmerket jobb som president i Oslo Toastmasters-klubb. Han har oppnådd flere relevante sertifiseringer som bekrefter hans ferdigheter innen prosjektledelse, smidig metodikk, kommunikasjon, teknisk design og programvareutvikling. Hans utdanning og erfaring gjør ham i stand til å håndtere komplekse utfordringer i IT-sektoren.

Hoan kan bistå med helhetlige løsninger for varierte og komplekse utfordringer. Han samarbeider med kunder fra ulike bransjer, forstår deres behov og leverer innovative, bærekraftige og skalerbare løsninger, samt ivaretar strategier og mål.

Med tekniske ferdigheter, forretningsforståelse, kommunikasjonsevne og strategisk visjon styrer han prosjekter effektivt og oppnår kvalitet og tilfredshet. Hans evne til samarbeid og stadige ønske om å lære gjør ham til en verdifull ressurs for våre kunder.

Hoan tar mye initiativ, rapporterer raskt, er tydelig på behov for bistand og kvaliteten på arbeidet er bra. Du er en veldig hyggelig kollega for oss alle og vi gleder oss til veien videre .

Prosjekt og med programledelse - Avinor