<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=498504343650697&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nedbemanning og omstilling – gode råd i vanskelige tider

Ta kontakt

Det er ikke enkelt å være leder når virksomheten er under press. Instinktet ber deg ta vare på den enkelte medarbeider og bedriften som helhet. Det kan virke som en umulig oppgave.


Ingen ønsker å havne i en slik situasjon, men når det først skjer gjelder det å jobbe for den beste løsningen for alle parter. Du kan få hjelp både til å tilpasse virksomheten og – dersom omstendighetene krever at dere nedbemanner – finne nye muligheter for dine ansatte.

Tjenesten innebærer å:
organisation-icon

1) sikre en levedyktig organisasjon

muligheter-icon

2) finne nye muligheter for alle berørte

Det vanlige scenarioet er at en virksomhet henvender seg til oss fordi den sliter. Sammen diskuterer vi da nødvendige tiltak, typisk en kombinasjon av omstrukturering og nedbemanning.

En omstrukturering er en vanskelig prosess for alle involverte, for noen vil stå igjen uten arbeidsoppgaver. Det kan naturligvis være svært belastende for den enkelte, noe vi har dyp respekt for.

Derfor ønsker vi gjøre veien tilbake kortest mulig.

Våre rekrutterere hjelper de berørte med å finne nye muligheter, enten det er jobb eller videreutdanning. Parallelt kan vi også bidra til at de som er igjen er motiverte til å yte godt i en ny organisasjon.

 

Kompetanse for endring

Våre rådgivere har bred kompetanse, blant annet innen organisasjonsutvikling, prosjektledelse, rekruttering, HR og coaching.

I verktøykassen vår finner du:

 • Metodikk for organisasjonsutvikling og omstilling
 • Lederstøtte- og utvikling
 • Teamutvikling
 • Mål- og kartleggingssamtaler
 • Karriererådgivning
 • Coaching
 • CV- og søknadskurs
 • Intervjutrening
 • Nettverksbygging
 • Personlighetstester og kompetanseprofil
 • Fasiliteter og et godt miljø der vi sammen jobber mot felles mål

Skreddersydd prosess

Ingen omstillingsprosesser er like, og vi tilpasser engasjementet for din organisasjon og deres unike utfordringer. Vi starter alltid med oppstarts- og analysemøter for å bli kjent med dere og den virkeligheten dere opplever. Gjennom nøkkelpersonsamtaler vil vi identifisere hva som er avgjørende suksessfaktorer for å oppnå de målene dere søker.

Velger du Habberstad, kan du være trygg på at du får en aktiv samarbeidspartner som gir deg trygghet gjennom hele prosessen.

Ønsker du en uforpliktende prat kan du ta kontakt med Berit Nygaard eller Kolbjørn Preus:

Snakk med våre fageksperter

Berit_Nygaard_Habberstad

Berit Nygaard

Rekruttering av ledere og spesialister, lederutvikling
E-post: berit.nygaard@habberstad.no
Telefon: +47 900 50 849

habberstad-kolbjorn-preus

Kolbjørn Preus

Rekruttering av ledere og spesialister, lederutvikling
E-post: kolbjorn.preus@habberstad.no
Telefon: +47 40 40 35 53