<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=498504343650697&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
/ 23.02.2022

Vi gratulerer Tom Reffhaug med Design Leadership sertifiseringen 

Abonner på nyhetsbrev

I Habberstad ønsker vi å styrke oss ytterligere på rådgivningstjenester som dreier seg om å fokusere på bærekraft i virksomheter, og vi kan gledelig dele at Tom nå er sertifisert på fagområdet Design leadership, gjennom Design og arkitektur Norge (DOGA) og programmet GROW.  

 

Kurset er det tolvte årlige programmet i rekken i regi av DOGA, ledet av det internasjonale ledende designbyrået PARK, som er anerkjent globalt. Tom skrev eksamensoppgaven med utgangspunkt i hvordan Habberstad kan hjelpe virksomheter til å lykkes med sine bærekraft strategier og -mål, med god støtte fra Kaja Bystøl Jacobsen og Ida Sienna Nygård Mortensen fra vårt tjenestedesign team. Dette er ingen tilfeldighet, da Habberstad ønsker å forsterke vår satsning på tverrfaglige tjenester på tjenesteområdene design og arkitektur- og har bærekraft som sentralt i vår egen langsiktige virksomhetsstrategi. 

 

«Vi skal gå fra å hjelpe våre kunder med digitalisering for å bli mer effektive virksomheter, til også å bistå våre kunder med å realisere deres bærekraftstrategier og nå sine bærekraftmål ved hjelp av digitalisering»  

- Tom Reffhaug – Fagleder for virksomhetsarkitektur i Habberstad  

 

Design leadership programmet videreutvikler ledelseskompetanse innen følgende design disipliner: 
 

  • Design Management 
  • Design Leadership 
  • Design Process 
  • Design Storytelling 
  • Design Teams 
  • Design Strategy 
  • Design in CX 
  • Design Value 
  • Service Design 
  • Design Briefing 

 

Les mer om DOGAs GROW Design Leadership program her.  

 Nok en gang gratulerer så mye med sertifiseringen Tom.

2

For å lære mer om hvordan design, arkitektur og digitale tjenester går hånd i hånd med bærekraft, les gjerne en artikkel vår kollega Jørn Annweiler har skrevet: hvorfor digital transformasjon er viktig for verdiskaping - og bærekraft et viktig element. 

 

Lurer du på hvordan design, arkitektur og digitalisering kan hjelpe din virksomhet til å nå deres virksomhetsmål og samtidig bidra til en mer bærekraftig verden?  

 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.  

 

Kontaktinformasjon:

E-post: tom.reffhaug@habberstad.no

Telefon: +47 958 55 000

 LinkedIn

Tom Reffhaug

Tom Reffhaug er Habberstads fagansvarlige på området virksomhetsarkitektur og tjenestedesign. Tom har internasjonal arbeidserfaring som forretningsutvikler fra globale IT-selskaper, utdannet MBA i internasjonal ledelse, og sertifsert på de mest brukte rammeverk og metodikker for virksomhetsarkitektur og IT ledelse. Han har en strategisk tilnærming til IT, med fokus på hvordan teknologi kan understøtte virksomheter, og hvor i verdikjeden IT best kan anvendes.

}

Relaterte artikler